Gezichtsbehandelingen

Omdat uw huid het beste verdient....

Bij C-beauty worden de gezichtsbehandelingen uitgevoerd met de producten van Spa SalonnePro. Spa SalonnePro heeft een uitgebreid assortiment aan producten en behandelingen, zodat er voor elk huidtype en huidprobleem een perfecte oplossing en behandeling is.

De producten van SalonnePro zitten vol fruitextracten, heerlijke olien en pure actieve werkstoffen. Perfect op maat gemaakt en afgestemd op de behoefte van de huid/huidprobleem.

Alle producten van SalonnePro zijn: Vegan, organic gecertificeerd, 100% dierproefvrij.

En vrij van: PEG, Silicone, *alcohol, minerale olien, sulfaten, de 26 bekende parfum allergenen en onnodige chemische toevoeging. * Sommige producten bevatten Cetearyl Alcohol emulgator. Ondanks het woord ¨alcohol¨ is deze stof niet hetzelfde als de harde alcohol ethanol, welke bekend staat om zijn uitdrogende eigenschappen.

Door zowel een regelmatig bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialist (eens per 4-6 weken of in kuurverband), als ook de juiste producten te gebruiken voor thuis, zal de huid aanzienlijk verbeteren en langdurig in goede conditie blijven.

Huidverbeterende behandelingen

C-beauty biedt verschillende huid verbeterende behandelingen. Deze behandelingen zorgen ervoor dat de huid egaler wordt. Heeft u last van rimpeltjes, droogtelijntjes, pigmentvlekken, (acne)littekens, grove porien, verslapte huid of ongewenste haargroei? Hieronder kunt u zien welke oplossing C-beauty voor u heeft.

Lash lifting

Overige behandelingen

Huidprobleem