Bekijk hier onze corona maatregelen


Microdermabrasie Diamond Peel is een methode die zorgt voor een mooie, gladde en jonge huid en een betere opname van intensieve werkstoffen.

Collageenaanmaak

Middels Microdermabrasie Diamond Peel, wordt doormiddel van diamanten opzetstukjes de bovenste fijne huidlaag verwijderd waardoor er een zachte, frisse en gelijkmatige huid te voorschijn komt. Door het afslijpen van de bovenste huidlaag ontstaat een natuurlijk proces waarin de collageen aanmaak door de cellen wordt gestimuleerd. Uw huid wordt steviger,  gladder, mooier en uw huid is beter in staat werkstoffen op te nemen. Uw huid blijft intact en de behandeling is geheel pijnloos.

Ultrasound ( No-needle Mesotherapy)

Na een behandeling worden meteen vitamines, collageen en actieve ingrediënten (zoals hyaluronzuur of collageen, die direct de huid verstevigd), diep in de huid gesluisd, d.m.v no needle Mesotherapie. Door deze peeling en toevoeging van vitaminen wordt de huid gestimuleerd om meer nieuwe cellen aan te maken en de huid weer in balans te brengen. Diamant Peel is voor vele huidtypes geschikt. Ook de donkere huid, die normaal niet in aanmerking komt voor chemische peelings, kan zeer mooie resultaten bereiken.

Cryotherapie

Ter afsluiting van de behandeling

De behandeling wordt afgesloten met cryotherapie, dit houdt in dat de huid verkoeld wordt, waardoor de opname van de ingesluisde ingredienten verbeterd wordt. De verkoeling zorgt voor een vetraging van de stofwisseling, zodat de ingredienten verzegeld worden en langer hun werking kunnen behouden.

Een microdermabrasiebehandeling geeft direct resultaat! Echter voor een optimaal resultaat adviseren wij 3 tot 5 behandelingen (afhankelijk van de huidcondititie) met een regelmaat van 1 keer per 7-14 dagen, met gebruik van bijbehorende producten. Daarna als onderhoud 1 keer in de 6 weken om het resultaat te behouden.

Behandeling Details Prijs
Microdermabrasie 40 min. €50,00
Kuur 3x €125,00
Kuur 5x €185,00

Microdermabrasie is geschikt voor iedereen die last heeft van:

  • Vermoeide en matte huid
  • Verstopte porien
  • Vlekkerige huid
  • Verouderde huid met rimpelvorming
  • Acne en acnelittekens
  • Littekenweefsel
  • Rokershuid
  • Futloze, droge en ruwe huid
  • Zon beschadigde huid