Bekijk hier onze corona maatregelen

leeg-vrouw

Top schoonheidsspecialiste

Cathelijn zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt en ze kijkt goed naar wat je huid nodig heeft. Mijn huid voelt dan ook altijd weer heerlijk na een bezoek aan Cathelijn.

leeg-vrouw

cosmetische bindweefselmassage

een tijdje terug heb ik een bindweefselmassage gehad waarvan mijn huid echt een boost kreeg. Na de massage werd er een heerlijk masker aangebracht wat de behandeling helemaal compleet maakte. Mijn huid zag er stralend uit! Zodra de salon weer open mag ga ik zeker een kuur boeken. Ik kijk er nu al naar uit.

leeg-vrouw

Relaxen!!

Ik kom hier inmiddels al weer een paar jaar en elke keer ga ik heerlijk relaxed weer de deur uit. Een echte aanrader!

leeg-vrouw

tevreden klant

Ik ben erg revreden over de behandelingen bij c-beauty. De behandelingen zijn prettig en ook een goede kwaliteit prijs verhouding. De behandelruimte is schoon en ruim. Je voelt je gelijk ontspannen bij een fijne massage of gezichtsbehandeling.

leeg-vrouw

Professioneel en gezellig

Hele goede behandelingen waarbij echt wordt meegedacht wat het beste bij mijn past. Je merkt aan alles dat Cathelijn van haar passie haar beroep heeft gemaakt.

leeg-vrouw

Heerlijk laten verwennen

C-beauty zeker aan te bevelen. Heerlijke en deskundige behandeling. Toppie!

leeg-vrouw

Gewoon heel fijn

Cathelijn is een heel kundige schoonheidsspecialiste. Ze betrekt je altijd bij te maken keuzes en heeft prettige producten die heel goed passen bij mijn huid. Daarnaast is Cathelijn gewoon een prettig mens waarbij je je snel op je gemak voelt. Haar behandelingen zijn daarom niet alleen prettig voor mijn huid, maar ook erg ontspannend.

salonnepro-3
lycon-wit
beautyface-logo
elleebana
opi
medcos-klein