Couperose - Schoonheidsinstituut All Skins Amsterdam

 

Tele-Gone behandeling
Met de Tele-Gone behandeling verwijderen we vele soorten ontsierende plekjes zoals couperose, bloedblaasjes, wratjes, steelwratjes en  pigmentvlekken. Deze correcties worden meestal niet door een huisarts of dermatoloog behandeld, omdat er vaak  geen medische noodzaak voor is. Toch kunnen deze plekjes wel erg ontsierend of storend zijn. Deze behandeling heeft geen risico’s of bijwerkingen en u ziet direct resultaat. Deze methode werkt snel en effectief. In veel gevallen bent u in 15 minuten al klaar en definitief verlost van uw storende oneffenheden.

Couperose en bloedblaasjes
Couperose houdt in dat er kleine bloedvaatjes dicht onder de huid zichtbaar zijn. De oorzaak van couperose is dat de bloedvaatjes chronisch zijn verwijd. Couperose is een vaak voorkomende maar onschuldige aandoening. Hoeveel couperose behandelingen er in totaal nodig zijn, hangt af van de omvang van het te behandelen gebied en de hoeveelheid vaatjes. Vaak is uw couperose na een paar korte behandelingen al verdwenen. Ook voor bloedblaasjes verwijderen kunt u bij ons terecht. Bloedblaasjes weghalen lukt vaak in één behandeling. De duur en hoeveelheid van de behandelingen ligt aan het te behandelen gebied en aan de hoeveelheid bloedblaasjes.

Pigmentvlekken
Pigmentvlekken weghalen met de Tele-Gone is een doeltreffende behandeling. Pigmentvlekken ontstaan door plaatselijke ophopingen van pigment. Door blootstelling aan de zon, hormonale invloeden, acne, genetische factoren, bepaalde ziektes en huidveroudering kunnen allemaal leiden tot hyperpigmentatie. Hoe meer je huid wordt blootgesteld aan UV-straling, hoe meer pigmentvlekken er kunnen ontstaan. Het is daarom belangrijk om je goed in te smeren met een beschermingsfactor, zodat je deze pigmentvlekken kunt voorkomen. In onze schoonheidssalon kunt u ook terecht voor pigmentvlekken verwijderen.

Wratjes en steelwratjes
In onze schoonheidssalon kunt u ook terecht voor wratten weghalen en steelwratjes verwijderen. Steelwratjes of fibromen zijn kleine ‘aangroeisels’ die op het gezicht, in de hals, in de oksels of op andere lichaamsplekken kunnen voorkomen. Ze zijn meestal huidkleurig, maar soms ook donkerder doordat de steelwratjes meer pigment in zich hebben. Soms is het slechts één steelwratje, maar het kunnen ook meerdere steelwratjes in een groepje zijn. Easy Beauty kan bij u gemakkelijk wratjes weghalen en steelwratjes verwijderen.

Prijs per 15 minuten: €45