Bekijk hier onze corona maatregelen

Hand en voetverzorging

OPI introduceert met Pro Spa de eerste en enige professionele skin care lijn, die de kwaliteit en efficiëntie van gezichtsverzorging toepast in hoogwaardige producten, speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van handen en voeten.

Nails

De luxe manicure en pedicure formules zijn exclusief ontwikkeld met de meest innovatieve ingrediënten om de huid te voeden en te beschermen. Pro Spa heeft een uitgebreid assortiment producten. Denk hierbij aan voedende nagelriemolie en -crème, intensief verzorgende handcrème, een speciaal ontwikkeld serum, een zachte handpeeling met ultrafijne korrelstructuur en een unieke ceramide spray. Het resultaat: perfect verzorgde handen, met een zichtbaar zachtere, egalere en gladdere huid.

O.P.I. Nails Over de OPI Infinite Shine nagellak De OPI Infinite Shine nagellak is zo ontwikkeld, dat de kleur op je nagels tot wel tien dagen lang perfect blijft zitten. De formule zorgt ervoor dat er een prachtige hoogglans op je nagels verschijnt, die niet zal vervagen. Eigenlijk alles wat je gewend bent van neppe gelnagels in de salon, maar nu met je eigen nagels, zonder er teveel voor te hoeven betalen. Het Infinite Shine systeem bestaat uit drie stappen. Allereerst breng je een primer aan, dan komt het kleurtje dat je hebt uitgekozen en tot slot gebruik je de hoogglanzende topcoat.