Massage

Klassieke massage
Een klassieke massage is een methode die door middel van kneden, strijken en drukken op de huid, spieren, pezen en bindweefsel uw lichaam en geest weer ontspant en in balans brengt. Het doel van een massage is de spierspanning te verlichten, de zenuwen te kalmeren en de doorbloeding van huid en spieren te stimuleren, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Door uzelf zo nu en dan te laten masseren zult u weer helemaal tot rust komen en zult u ook weer beter kunnen functioneren.   
 
-
Achterzijde
30 minuten
€ 25,00
-
Achterzijde en voorzijde
50 minuten
€ 40
-
Anti stress massage (nek, schouders, gezicht en hoofdhuid)
25 minuten
€ 22,50
 
 
De massages worden uitgevoerd met de heerlijke massage-oliën van Taco Tholin, die de spieren ontspant en soepel houdt. De etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten  en kruiden, worden snel in de spieren opgenomen en bevorderen de doorbloeding. De combinatie met vitamine E houdt uw huid jong. (verlenging per 10 min: € 10)      
 
Hotstone Massage
Een hotstone massage is een gecombineerde behandeling van ontspanningsmassage, thermotherapie en aromatherapie. De warme stenen hebben een diepe ontspannende en helende werking op de spieren. 
 
-
Achterzijde (rug, benen en armen en hoofdhuidmassage)
40 minuten
€ 35
 
Sportmassage
Sportmassage is een massagetechniek die gericht is op het onderhouden van de conditie van de spieren. Door de verhoogde doorbloeding tijdens de massage is het mogelijk afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren  en voedingsstoffen toe te laten, wat een sneller herstel mogelijk maakt. Regelmatige massage draagt bij tot hogere prestaties en sneller herstel tussen de trainingen door, ook kunnen voorstadia van mogelijk blessures in een vroeg stadium worden ontdekt en behandeld.

 

-
 30 minuten
€ 25
-
 60 minuten € 50
 
 Drink na een massage veel water, zodat het afvoeren van afvalstoffen door het lichaam wordt bevorderd. 
 
BOEK NU! 
  
 

Wilt u op de hoogte blijven van wekelijkse updates, aanbiedingen en win acties?  Like en bekijk dan ook even onze pagina op facebook.