Japanse Kruidenpeeling

 

Japanse Kruidenpeeling  

Deze peeling wordt bereid volgens oude Japanse receptuur. De belangrijkste werkstoffen (epygallo-catechine, polyphenolen en flavonoïden) in deze Japanse kruidenpeeling zijn afkomstig van de theeplant camillia senensis, en hebben sterke antioxydatieve eigenschappen welke beschermen tegen veroudering. Daarnaast zijn er kruiden toegevoegd die de werking van de groene thee ondersteunen en de huid een jonger en frisser aanzien geven.

Deze peeling ontdoet de huid van gif en afvalstoffen, uw huid wordt merkbaar gladder en zachter. Deze speciale behandeling is geschikt voor ieder huidtype en in het bijzonder voor de acné huid, rokershuid en de rimpelige (verslapte) huid. Na twee à drie behandelingen is de conditie van uw huid merkbaar verbeterd.  

Na afloop van elke behandeling met Japanse groene thee producten krijg je een kopje versgezette, natuurlijke groene thee. 

 
De behandeling:
Reiniging, pré-peeling, peeling, (epileren wenkbrauwen), stomen, onzuiverheden verwijderen, (Shiatsu gezicht- en hoofdhuidmassage), masker en Protect creme. De Japanse Kruidenpeeling wordt ook in kuurverband aangeboden voor een optimaal resultaat. De behandelingen worden dan om de 10 dagen herhaald.
 
 
Tarieven:
Enkele behandeling
60 min/75 min
€ 55
€ 65 incl. epileren en massage 
Kuur 3 behandelingen
60 min van € 165 , nu slechts
€ 145
Kuur 5 behandelingen
60 min van € 275 maar slechts
€ 220
 

Wilt u op de hoogte blijven van wekelijkse updates, aanbiedingen en win acties?  Like en bekijk dan ook even onze pagina op facebook.