Fruitzuurbehandeling Rotterdam

Fruitzuurpeeling
 
Fruitzuurpeeling heeft een positief effect op problemen als acne, slechte doorbloeding, pigmentvlekken, littekens, rimpeltjes en lijntjes. 
 
Wat doet een fruitzuurpeeling? Alpha Hydroxy Acids (AHA fruitzuren) 
 
De nieuwe generatie fruitzuurpeeling van Arcel Med heeft een diep stimuterende werking en zorgt voor vernieuwing van de huid. Het zogenaamde glycolzuur, een reeks organische fruitzuren, zorgt ervoor dat de dode huidlaag verweekt en opgelost wordt. Hierdoor wordt de huid extra gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken.  Ook wordt de vochthuishouding van de huid verbeterd.
 
De fruitzuurbehandeling:

Voor een optimaal resultaat combineer ik de fruitzuurpeeling met apparatuur, zoals microdermabrasie en-/of ultrasound. Dit zorgt voor een nog gladdere huid en een betere opname van de werkstoffen.
Een fruitzuurpeeling kan eenmalig ingezet worden als extra boost of oppepper voor de huid, maar voor echte huidverbetering dan wordt de fruitzuurpeeling als kuur ingezet (3- 5x met een tijdsinterval van 2-4 weken).
 
C-beauty biedt 3 opties aan fruitzuurbehandelingen.
 
Optie 1:(45 min - € 50)
Reinigen, microdermabrasie, fruitzuurpeeling, neutraliseren van de huid, korte schoudermassage, kalmerend masker, dagverzorging 
 
Optie 2: (60 min - € 65)
Reinigen, microdermabrasie, fruitzuurpeeling, onzuiverheden verwijderen, neutraliseren van de huid, korte schoudermassage, insluizen geconcentreerde werkstoffen d.m.v. ultrasound, dagverzorging
 
Optie 3: (75 min - € 80)
Reinigen, microdermabrasie, fruitzuurpeeling, onzuiverheden verwijderen ,neutraliseren van de huid, korte schoudermassage, insluizen geconcentreerde werkstoffen d.m.v. ultrasound, vliesmasker, dagverzorging
 
Let op: epileren zit niet in de behandeling. Deze kan wel extra bijgeboekt worden.
 

 

Fruitzuurpeeling in kuurverband (3-5x met een tijdsinterval van 2-4 weken): Het voordeel van een kuur is dat na elke sessie de huidconditie en het resultaat steeds beter wordt. Ook blijft het resultaat met een kuur langer zichtbaar.
 
Optie 1 Kuur 3x: Van € 150 voor € 135
Optie 2 Kuur 3x: Van € 195 voor € 175
Optie 3 Kuur 3x: Van € 240 voor €  210
 
Optie 1 Kuur 5x :Van € 250 voor € 230
Optie 2 Kuur 5x: Van € 325 voor € 285
Optie 3 Kuur 5x: Van € 400 voor € 340
 
Om de huid ook thuis optimaal te ondersteunen gedurende de kuur en erna, heeft Arcel Med een uitgebreid assortiment aan medische verzorgings producten, die ontwikkeld zijn door een team artsen van een gerenommeerde kliniek voor estetisch plastische chirurgie. Deze producten zorgen ervoor dat de huid in de juiste conditie blijft met aanzienlijk mooie resultaten.
* bij een afname van een kuur ontvangt u 15% korting op de Arcel Med producten.
 
Om het resultaat zo goed mogelijk te onderhouden, is het aan te raden 1 keer per jaar een fruitzuurpeeling te ondergaan, buiten de zomermaanden om, dit i.v.m. mogelijke pigmentvorming door de zon. Na een fruitzuurpeeling mag u niet zonnebaden en dient u altijd een zonnefactor te gebruiken van minimaal factor 30 gedurende de gehele kuur.

Indicaties:
Acne (littekens), pigmentvlekken, onzuivere huid, lijntjes en rimpels, verslapte huid, ruwe huid, vale huid.
 
Contra indicaties:
Zwangerschap, actieve Herpes Simplex, open wonden, bloedverdunnende medicatie.
 
Boek nu! 
 
0614770599