Bekijk hier onze corona maatregelen

Vanwege een groeiende klantenkring gaat C-beauty binnenkort een nieuwe salon openen, zodat er ruimte is om samen te werken met meerdere schoonheidsspecialisten. De salon bevindt zich op een locatie in het mooie Rotterdam Blijdorp. De wijk Blijdorp kenmerkt zich door statige singels en rustige straten en is sinds 2014 een beschermd stadsgezicht. De salon ligt op loopaftstand van het Centraal Station en heeft goede verbindingen met het OV.

Ik ben direct opzoek naar een enthousiaste, ervaren en betrouwbare Freelance/ZZP-er schoonheidsspecialiste/ huidtherapeute of ZZP-er voor 8-40 uur per week om de salon te ondersteunen. Heb je ook nog een pedicure diploma, dan heb je een streepje voor.

C-beauty is een kleinschalige all-round schoonheidssalon waar persoonlijke aandacht en de wensen van de klant centraal staan. Met aandacht en zorg bieden wij o.a. klassieke gezichtsbehandelingen. Deze worden uitgevoerd met 100% organische en parabenen-vrije producten van Spa SalonnePro. Verder biedt de salon verschillende huid-verbeterende behandelingen, zoals microdermabrasie, microneedling, fruitzuur en biopeelings. Maar ook voor definitief ontharen, wax behandelingen, wimperliften, pedicure/manicure en massage kan de klant bij de salon terecht.

Jouw profilel:

 • Gediplomeerd schoonheidsspecialiste of huidtherapeute (niveau 3 0f 4) met minimaal 2 jaar werkervaring in de schoonheidsbranche.
 • Goede kennis van verschillende huidtypes en gedegen huidanalyses kunnen geven
 • Ervaring in het geven van huid-verbeterende gezichtsbehandelingen
 • Ervaring met apparatuur, zoals IPL en-/ of Microdermabrasie etc. (pre)
 • Ervaring in het geven van productadvies en verkoop
 • Gediplomeerd pedicure (pre)
 • Bereidt zijn trainingen te volgen
 • Zelfstandig kunnen werken, eigen agenda kunnen beheren en contacten met klanten onderhouden
 • Je hebt een verzorgd en natuurlijk voorkomen
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden en affiniteit met social media
 • ANBOS geregistreerd ( pre)

Jouw kenmerken zijn o.a.

Enthousiast, sociaal, vriendelijk, service-/en klantgericht, zorgvuldig, resultaat en oplossingsgericht, gevoel van verantwoordelijkheid, betrouwbaar, stressbestendig, geen 9 tot 17.00 mentaliteit, meedenkend, gedreven, maar je hebt bovenal vooral passie voor het vak!

Aanbod

Een dynamische en gemoedelijke werkomgeving, waarin je jezelf kan blijven ontwikkelen. Je krijgt de ruimte om mee te denken en met jouw ideeen aan de slag te gaan. Verder zijn er bonus regelingen en is uren uitbreiding mogelijk.

Salaris: vanaf 20 euro per uur (afhankelijk van ervaring)
Uren: 8-24 uur per week

Herken jij jezelf in deze vacature en lijkt het je geweldig en een uitdaging om zowel zelfstandig als in teamverband mee te groeien en de salon tot een hoger level te brengen? Stuur dan voor 1 augustus 2021 je motivatie en CV naar info@c-beauty.nl en wellicht zitten wij binnenkort aan tafel voor een gesprek!

Bel gerust voor vragen: 0611144020