voorwaarden IPL ontharen

VOORWAARDEN IPL ONTHAREN C-BEAUTY te ROTTERDAM

BELANGRIJK: Tijdens een zwangerschap word er niet behandeld. Voorkom zonlicht twee weken voor de behandeling en minimaal 1 week na de behandeling op de behandelde zones (gebruik altijd een factor 30+). Veranderd er iets in je medicijngebruik of indien u zwanger wilt worden vertel het de behandelend specialist.

- Maximaal je afspraak 24 uur van te voren verplaatsen of annuleren. Na dit tijdstip is het niet mogelijk om je afspraak te wijzigen. 
- Indien je niet op tijd je afspraak annuleert brengt C-beauty 50% in rekening van de afgesproken prijs.

Waar moet je aan denken voor je behandeling: - Scheer de behandelde zones 1 a 2 dagen voor de behandeling zo glad mogelijk. 
- Harsen en/of epileren of ontharingscrème is niet meer mogelijk tijdens de behandelingsperiode. - 2 weken voor de behandeling het te behandelen gebied niet bloodstellen aan zon of zonnebank.

Na de behandeling moet je op de volgende punten letten: - De eerste 24 uur na de behandeling kan je het beste niet te heet douchen, niet naar de sauna gaan, zwemmen in chloorwater (Publiek zwembad) of fanatiek sporten.
- Indien de huid gevoelig aanvoelt kan je altijd After Sun gebruiken om de zone te verkoelen. 
- Minimaal 1 week na de behandeling  niet zonnen of onder de zonnebank. 

-Te begrijpen dat: na een behandelingskuur ( gem.8-10 keer) , het soms noodzakelijk is om na afloop 1 a 2 keer per jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan om de gerealiseerde haarreductie op niveau te houden.

-Te begrijpen dat: Bij een behandelingskuur gestreefd wordt naar een haarreductie van 80-90%LET OP!

-Te begrijpen dat er een schatting wordt gemaakt van het aantal uit te voeren behandelingen, maar dat het mogelijk is dat het aantal behandelingen lager of hoger uit kan vallen.

- Bekend te zijn dat er niet op wondjes, littekens of tatoeages wordt behandeld.

-Bekend te zijn met eventuele roodheid na de behandeling.

-Op de hoogte zijn gebracht van het risico van blaarvorming of hypo/hyperpigmentatie dat aan een IPL behandeling verbonden is.

-Te beseffen dat het cosmetisch resultaat, ondanks het feit dat de behandeling met zorgvuldigheid wordt uitgevoerd, van te voren niet kan worden gegarandeerd.

-De medische en IPL anamnese te hebben doorgenomen en naar waarheid ingevuld te hebben.

-Van mening te zijn antwoord te hebben gekregen op alle vragen die naar aanleiding van de voorgenomen behandeling zijn gerezen.

-De volgende punten zijn belangrijk:
Heb je een antibiotica gekregen van je arts? Geef het door aan de IPL specialist. Tijdens deze kuur behandelen wij niet.
Bij zwangerschap behandelen wij niet.