Welkom

C-beauty Rotterdam
Uw schoonheidssalon voor huidverbetering/huidverzorging en ontspanning.
Mijn naam is Cathelijn en ik werk sinds 1999 met veel plezier en passie als gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Sinds 2008 ben ik werkzaam in mijn eigen schoonheidssalon C-beauty. Deze is gevestigd te Rotterdam op de Walenburgerweg 6a2, nabij  achterzijde Centraal Station en Rotterdam Centrum. Let op: De salon bevindt zich op de 2e verdieping.

Bij schoonheidssalon C-beauty  is zowel man als vrouw van harte welkom en kunt u bij mij terecht voor alles op het gebied van huidverbetering, huidverzorging, wellness en ontharen (ook definitief ontharen).

 
Uw huid is een kostbaar bezit die het beste verdient! In mijn salon doe ik er alles aan om te kunnen voldoen aan uw wensen en staat persoonlijke aandacht centraal. Met een goed verzorgde huid voelt u zich beter en straalt u dat ook weer naar buiten uit.  Bij Schoonheidssalon C-beauty  wordt er uiteraard eerst met u  besproken wat de mogelijkheden zijn voor uw huid.  U  kunt  zich gerust overgeven aan de professionele en intensieve huidverbeterende behandelingen die C-beauty u te bieden heeft.  En niet te vergeten..even een moment voor uzelf.  Bij C-beauty heerst er een ontspannen en gemoedelijke sfeer, waar u zich snel op uw gemak zult voelen.
 

Een regelmatig bezoek aan de schoonheidsspecialist houd uw huid in goede conditie. Schoonheidssalon C-beauty heeft een breed scala aan behandelingen gericht op huidverbetering, voor zowel man als vrouw, jong en oud. 
 

Microdermabrasie Diamond Peel: NU kuur van 5 keer van €300 VOOR €240
Huidverjonging IPL hele gezicht: NU 20% korting op een kuur van 6 keer!
Acnebehandeling IPL hele gezicht : NU 20% korting op een kuur van 6 keer! 

Huid-/nagelverzorging en wellness behandelingen zoals :
 
Gezichtsbehandelingen
Pedicure
Manicure
Massage
Lash lifting
Huidverbetering
Fruitzuurpeeling

Voor meer informatie over de behandelingen die C-beauty te bieden heeft, kunt u verder lezen op de website.
 
Wilt u direct een afspraak maken?  Of neem dan contact op tel: 0614770599
 
 

Wilt u op de hoogte blijven van wekelijkse updates, aanbiedingen en win acties?  Like en bekijk dan ook even onze pagina op facebook.