Ultra V-Lift Treatment

KRX V-Line masker

Het nieuwe Ultra V-liftmasker is een combinatie van meerdere actieve en krachtige ingrediënten. Het bestaat uit een los poeder en vloeistof om meer en betere ingrediënten te krijgen.  Ultra V-Lift – Lifting, aanscherping, verheldering en versteviging.

Wat te verwachten:

  • Verstrakkend en liftend effect dat ook de bloedcirculatie bevordert!
  • Het helpt ook om de huid op de wangen en de kaaklijn te verstrakken.
  • Verkleinen en zuiveren van de porieen
  • Direct een mooi zichtbaar resultaat en een prachtige GLOW!

Waar moet je op letten:

De verstrakking kan jeuk en roodheid van de huid veroorzaken, wat 5-15 minuten kan aanhouden, dit is volkomen normaal.

 

Advies! Zorg voor een gezonde levensstijl

Net als de rest van ons lichaam reageert onze huid op onze levensstijl. Voor een gezonde huid het is een gezonde levensstijl essentieel. Gezonde voeding en voldoende waterinname wordt geadviseerd. Het is belangrijk om de voorkeur te geven aan voedingsmiddelen rijk aan vitamine A en minimum 1,5 liter water per dag te drinken en na een huidverbeterende behandeling liefst 2 liter.  Hierdoor kan de huid vechten tegen vrije radicalen, afvalstoffen beter afvoeren en zullen de huidcellen gemakkelijker regenereren.

Laat uw huid regelmatig ademen

De huid moet kunnen ademen. Het is daarom raadzaam om het regelmatig bloot te stellen aan de open lucht. Vermijd bijvoorbeeld elke dag van de week make-up. Met een goede dagelijkse huidverzorgingsroutine is het mogelijk om uw huid te onderhouden zonder het te verstikken.